Buka ménu utama

Cibadak nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cimanggu, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Cibadak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanggu



Gnome-home.svg