Cibahayu, Kadipatén, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Cibahayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadipatén, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibahayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanKadipatén



Gnome-home.svg