Buka ménu utama

Cibalong, Cibalong, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Cibalong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibalong, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibalong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanCibalong



Gnome-home.svg