Buka ménu utama

Cibanténg, Parungponténg, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Cibanténg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parungponténg, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibanténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanParungponténg



Gnome-home.svg