Buka ménu utama

Cibatu, Cikembar, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Cibatu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikembar, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Ari ngawitna nami Cibatu téh nyaéta dilantaranan di désa ieu kaliwatan ku hiji walungan, nyaéta walungan Cibatu. Ari perbatesan ti palih wetan nyaéta diunggaran ku RT 01/01 nu nelahna kampung Coblong, kabates ku hiji susukan nu misahkeun sareng kampung tanjakan lengka.

Désa  Cibatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCikembar




Gnome-home.svg