Buka ménu utama

Cibeber, Kertasemaya, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Cibeber nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kertasemaya, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeber
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKertasemaya




Gnome-home.svg