Buka ménu utama

Cibenda, Ciemas, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Cibenda nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciemas, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibenda
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCiemas




Gnome-home.svg