Cibeureum, Banjar, Banjar

désa di Banjar, Jawa Barat

Cibeureum nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjar, Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeureum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBanjar
KacamatanBanjar




Gnome-home.svg