Buka ménu utama

Cibeureum nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjar, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Cibeureum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanBanjar



Gnome-home.svg