Cibeureum, Talaga, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Cibeureum nyaéta salasahiji désa di kacamatan Talaga, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Cibeureum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanTalaga




Gnome-home.svg