Buka ménu utama

Cibitung, Rongga, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Cibitung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rongga, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. désa ieu mangrupa tempat wedal sarta wafatna ajengan ageung, Syaikh Muhammad Ilyas (Mama Cibitung) guru pikeun para ajengan Bandung sarta sakurilingna, wedal di Kampung Lembur gedé Cibitung, wafat di Pesantren Suka manah Cibitung.

Désa  Cibitung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanRongga




Gnome-home.svg