Buka ménu utama

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kutawaringin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibodas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKutawaringin




Gnome-home.svg