Cibrek, Tanah Luas, Aceh Utara

Cibrek nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tanah Luas, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Cibrek
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanTanah Luas

Citakan:Tanah Luas, Aceh Utara


Gnome-home.svg