Buka ménu utama

Cibro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Celala, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Cibro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanCelala

Citakan:Celala, Aceh Tengah


Gnome-home.svg