Cibubukan, Simpang Kanan, Aceh Singkil

Cibubukan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Kanan, Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Cibubukan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Singkil
KacamatanSimpang Kanan

Citakan:Simpang Kanan, Aceh Singkil


Gnome-home.svg