Cibubur, Ciracas, Jakarta Timur

Cibubur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Ciracas, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Cibubur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanCiracas



Gnome-home.svg