Cibungur, Sukaresmi, Pandéglang

Cibungur nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukaresmi, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Cibungur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanSukaresmi



Gnome-home.svg