Buka ménu utama

Cibuniasih, Pancatengah, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Cibuniasih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pancatengah, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibuniasih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanPancatengah



Gnome-home.svg