Ciburial, Lélés, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Ketik


Désa  Ciburial
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanLélés

Ciburial nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lélés, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu LuarÉdit