Cicaléngka Wétan, Cicaléngka, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Cicaléngka Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cicaléngka Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCicaléngka




Gnome-home.svg