Cicangkang Girang, Sindangkerta, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Cicangkang Girang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindangkerta, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cicangkang Girang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanSindangkerta




Gnome-home.svg