Cikulak Kidul, Waléd, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Cikulak Kidul nyaéta salasahiji désa di kacamatan Waléd, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cikulak Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanWaléd




Gnome-home.svg