Cipedak, Jagakarsa, Jakarta Selatan

Cipedak nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jagakarsa, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Cipedak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanJagakarsa



Gnome-home.svg