Citakan:Artikel petingan/Januari 2020

Artikel PetinganÉdit

Marc Márquez

Marc Márquez Alentà (lahir 17 Fébruari 1993) nyaéta tukang balap motor Grand Prix urang Spanyol sarta dalapan kali juara dunya kajuaran Grand Prix, nu genep di antarana dina kelas MotoGP. Márquez balap pikeun tim pabrik Honda saprak manéhna ancrub dina MotoGP taun 2013. Manéhna minangka salah sahiji ti opat tukang balap nu geus meunang gelar juara dunya dina tilu kategori nu béda, sanggeus Mike Hailwood, Phil Read sarta Valentino Rossi.