Citakan:Artikel petingan/Juni 2019

Artikel PetinganÉdit

Boboran Siam

Dina poénan lebaran loba ibadah nu bisa dipilampah satutasna milampah ibadah saum Romadon, kayaning takbiran, solat id, silaturahmi, jeung dituluykeun ku nyawalan, puasa genep poé di bulan Syawal. Loba ogé tradisi nu masih lumaku di masarakat nalika lebaran, diantarana tradisi mudik, munjungan atawa nganteuran kadaharan diwadahan kana rantang, sarta loba deui tradisi-tradisi lianna.