Citakan:Artikel petingan/Maret 2020

Artikel PetinganÉdit

Lauk Koki

Lauk koki (Carassius auratus auratus) nyaéta salah sahiji jenis lauk emas hias cai darat ti kulawarga Cyprinidae sarta ordo Cypriniformes. Lauk koki nyaéta salah sahiji lauk nu mimiti dilindeukeun, dipiara, sarta dibudidayakeun. Kiwari lauk koki mangrupakeun salah sahiji lauk hias akuarium nu paling kasohor.