Buka ménu utama
Dilindungi hak cipta Ieu mangrupakeun gambar logo nu disalindungan ku undang-undang jeung/atawa geus nyalindung kana aturan hak cipta. Nurutkeun undang-undang hak cipta Amérika Sarikat, logo-logo meunang dipaké di Wikipédia dina aturan fair use. Migunakeun logo di dieu teu nandakeun ngesahkeun kana perusahaan ku Wikipédia atawa Yayasan Wikimedia, jeung ogé sabalikna. Tempo Wikipedia:Logo jeung Wikipedia:Hak cipta.



  • Kategori nu ditambahkeun: Logo