Hiji congcot kalawan luhur t sarta garis condong s

Dina élmu ukur, congcot (basa Indonesia:kerucut) nyaéta hiji limas istiméwa anu dadamparna mangrupa buleudan. Sisi congcot henteu mangrupa wangun sisi tilu tapi mangrupa widang bengkung anu disebut simbut congcot.

Rumus congcotÉdit

Lega beungeutÉdit

 

Eusi (volume)Édit