Cucumis
Melon2.jpg
Melon.
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Cucumis

Spésiés
Sinonim

Cucumis mangrupa genus tutuwuhan twining, sulur-bearing di kulawarga Cucurbitaceae nu ngawengku bonténg (Cucumis sativus), muskmelon (Cucumis melo, kaasup cantaloupe jeung honeydew), melon tanduk (Cucumis metuliferus), jeung ketumbar India Kulon (Cucumis anguria).


Nulis.jpg