Buka ménu utama

Cukanggenténg, Pasirjambu, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Cupikeunnténg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pasirjambu, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cukanggenténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPasirjambu




Gnome-home.svg