Buka ménu utama

Cukangjayaguna, Sodonghilir, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Cukangjayaguna nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sodonghilir, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cukangjayaguna
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanSodonghilir



Gnome-home.svg