Buka ménu utama

Cupang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciwaringin, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cupang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiwaringin




Gnome-home.svg