Buka ménu utama
Kaayaan Curug Cimahi taun 1910-1940

Curug Cimahi nyaéta salah sahiji tempat pelesir nu aya di Bandung.[1] Perenahna aya di jalan Kolonél Masturi No. 325 Cisarua Kabupatén Bandung Kulon, henteu jauh ti Universitas Advent Bandung.[1] Jangkungna kurang leuwih 87 m, sarta mangrupa salah sahiji curug anu pangjangkungna di sabudeureun Bandung.[2]

RujukanÉdit

  1. a b Curug Cimahi Bandung diakses tanggal 26 Maret 2016
  2. Curug Cimahi Bandung Barat diakses tanggal 26 Maret 2016