Buka ménu utama

Sangiang, Banjaran, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat
(dialihkeun ti Désa Sangiang)

Sangiang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Sangiang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanBanjaran

PoténsiÉdit

PelesirÉdit

Di Désa Sangiang, aya tempat pelesir mangrupa situ nu lian ti dipaké keur pelesir kulawarga, ogé dipaké keur jarah. Ieu situ katelah Situ Sangiang