Buka ménu utama

Dahadano nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lotu, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dahadano
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanLotu

Citakan:Lotu, Nias Kalér


Gnome-home.svg