Buka ménu utama

Dalembalar nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cimanuk, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Dalembalar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanuk



Gnome-home.svg