Dama Pulo Dua, Darul Aman, Aceh Timur

Dama Pulo Dua nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Aman, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Dama Pulo Dua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Aman

Citakan:Darul Aman, Aceh Timur


Gnome-home.svg