Buka ménu utama

Dama Pulo Dua, Darul Aman, Aceh Timur

Dama Pulo Dua nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Aman, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Dama Pulo Dua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Aman

Citakan:Darul Aman, Aceh Timur


Gnome-home.svg