Buka ménu utama

Damak Gelugur, Silinda, Serdang Bedagai

Damak Gelugur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Silinda, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Damak Gelugur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSilinda

Citakan:Silinda, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg