Buka ménu utama

Damak Tolong Buho, Bintang Bayu, Serdang Bedagai

Damak Tolong Buho nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bintang Bayu, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Damak Tolong Buho
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanBintang Bayu

Citakan:Bintang Bayu, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg