Buka ménu utama

Damar Siput, Rantau Selamat, Aceh Timur

Damar Siput nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Rantau Selamat, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Damar Siput
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanRantau Selamat

Citakan:Rantau Selamat, Aceh Timur


Gnome-home.svg