Buka ménu utama

Danau Bale, Rantau Selatan, Labuhanbatu

Danau Bale nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Rantau Selatan, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Danau Bale
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanRantau Selatan

Citakan:Rantau Selatan, Labuhanbatu


Gnome-home.svg