Buka ménu utama

Danau Kedap, Maro Sebo, Muaro Jambi

Danau Kedap nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maro Sebo, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Danau Kedap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanMaro Sebo

Citakan:Maro Sebo, Muaro Jambi


Gnome-home.svg