Buka ménu utama

Danau Lamo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maro Sebo, Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Danau Lamo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
KacamatanMaro Sebo

Citakan:Maro Sebo, Muaro Jambi


Gnome-home.svg