Buka ménu utama

Danau Serdang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pauh, Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Danau Serdang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
KacamatanPauh

Citakan:Pauh, Sarolangun


Gnome-home.svg