Buka ménu utama

Dao-dao Sowo, Hilimegai, Nias Kidul

Dao-dao Sowo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hilimegai, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dao-dao Sowo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanHilimegai

Citakan:Hilimegai, Nias Kidul


Gnome-home.svg