Buka ménu utama

Dao-dao Zanuwo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Susua, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dao-dao Zanuwo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanSusua

Citakan:Susua, Nias Kidul


Gnome-home.svg