Buka ménu utama

Dao-dao Zanuwo Idano Tae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulu Idanotae, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dao-dao Zanuwo Idano Tae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanUlu Idanotae

Citakan:Ulu Idanotae, Nias Kidul


Gnome-home.svg