Buka ménu utama

Dujung Sakti, Koto Baru, Sungai Penuh

Dujung Sakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Koto Baru, Kota Sungai Penuh, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Dujung Sakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaSungai Penuh
KacamatanKoto Baru

Citakan:Koto Baru, Sungai Penuh


Gnome-home.svg