Buka ménu utama

Dukuh, Kapetakan, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Dukuh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kapetakan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanKapetakan




Gnome-home.svg