Buka ménu utama

Dukuhjati, Krangkéng, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Dukuhjati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Krangkéng, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Dukuhjati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKrangkéng




Gnome-home.svg